Hart van Heerlen

“Eindelijk is er weer een groep ondernemers die daadwerkelijk actie onderneemt ten behoeve van hun mede-ondernemers.”
“We willen voorkomen dat waardevolle evenementen verloren gaan voor onze stad, en bestaande evenementen kunnen altijd nog verbeterd worden.”

In Heerlen is een sprankelende nieuwe stichting ontstaan, samengesteld uit gepassioneerde ondernemers, die zich volledig inzet voor het welzijn van ondernemingen in het hart van de stad.

Deze stichting zal zich hoofdzakelijk bezighouden met initiatieven die de omzet stimuleren, met een focus op evenementen en promotieacties. Ze zal zich tevens intensief richten op de verfraaiing van de stad en het behoud van de kenmerkende evenementen in het centrum.

Naast het ondersteunen van bestaande evenementen, zijn er plannen om met nieuwe ideeën en acties meer bezoekers naar het winkelgebied in het centrum te trekken. Het eerste succes is al behaald: dankzij het initiatief van deze nieuwe stichting is er nu extra kerstverlichting in de stad, gegarandeerd voor meerdere jaren.

Om aanspraak te kunnen maken op financiële steun van het Ondernemersfonds Heerlen, is er een ‘collectief’ van ondernemers uit alle delen van het centrum nodig. Daarom hebben Danny Boonen van Fashion Works, Jeroen Arons van Keymusic Heerlen – Arons Muziek, Ralph Maas van Harry Maas Modeschoenen, John Italiaander van Corio Plaza (tevens voorzitter van Ondernemersvereniging Corio Center) de rol van bestuurders op zich genomen voor de Stichting Hart van Heerlen met als ondersteuning project manager Harold Habets (tevens Centrummanager van Corio Center).

Als u meer informatie wilt, geïnteresseerd bent in het ondersteunen van de doelstellingen, of gewoon wilt praten over mogelijke samenwerkingskansen, kunt u contact met ons opnemen via www.hartvanheerlen.nl of via een van onze bestuursleden. We staan open voor gesprekken en ideeën!