Heerlen heeft hart vóór ondernemers en beschikt nu ook over een hart ván ondernemers.

Er is een nieuwe stichting in Heerlen opgericht die uit louter ondernemers bestaat en die zich richt op de belangen van ondernemers in het centrum van de stad.

Paul Crombag; “Eindelijk is er weer een club ván ondernemers die dingen doet vóór ondernemers”.

Deze stichting gaat zich vooral bezig houden met omzet verhogende activiteiten op het gebied van evenementen en acties. Ook zal er veel aandacht zijn voor de aankleding van de stad en zorg voor het behoud van de beeldbepalende evenementen in het centrum.

Naast de bestaande events, die we van harte ondersteunen, willen we met nieuwe ideeën en acties meer bezoekers trekken voor met name de retail in het centrum. Het eerste succesje is al geboekt, door een initiatief van de nieuwe stichting is de aanvullende kerstverlichting in de stad een feit en voor meerdere jaren zeker gesteld.

“We moeten voorkomen dat goede evenementen verloren gaan voor de stad, en bestaande events kunnen natuurlijk altijd nóg beter”, aldus John Italiaander.

Om gebruik te kunnen maken van financiële ondersteuning door Ondernemersfonds Heerlen is een ‘collectief’ nodig en wel een collectief van ondernemers uit alle delen van het centrum. Zo hebben we Danny Boonen van Fashion Works, Jeroen Arons van Keymusic Heerlen – Arons Muziek, Ralph Maas van Harry Maas Modeschoenen, John Italiaander van Corio Plaza (en tevens voorzitter van Ondernemersvereniging Corio Center) en Paul Crombag van Corio Travel, bereid gevonden om het bestuur te vormen van Stichting Hart van Heerlen.

Mocht u meer informatie wensen, interesse hebben om een bijdrage te leveren aan de doelstellingen of gewoon eens willen praten over de mogelijkheden van samenwerking, neem dan contact op via www.hartvanheerlen.nl of een van onze bestuursleden.

Neem contact met ons op.

Adres

Corio Center 41
6411 LX  Heerlen

Telefoon

+31 6 46 204 904

KvK

80775969

De aanvullende kerstverlichting in de stad is mede mogelijk gemaakt door Ondernemersfonds Heerlen.